search

Om bilverkstedet

Vi er Sevland Autoteknikk, ditt lokale bilverksted, beliggende kun et steinkast fra Kopervik sentrum

Vår historie

Vi er et moderne bilverksted som startet vår reise tilbake i 2009. Derfra har det bare gått en vei – oppover. Vår bedrift tilbyr en rekke kjøretøyrelaterte tjenester, da særlig med fokus på personbil. Sevland AT er også et av 300 bilverksted, tilsluttet Meca-kjeden. Dette innebærer et tett samarbeid som medfører solid støtte og rask tilgang på eksempelvis bildeler og nødvendig verktøy.

Flere av våre ansatte har spisskompetanse, et resultat av mange års erfaring. Blant annet har vi Runar Tveit og Kjetil Eliassen som begge har vært ansatt hos Åkra Bilimport AS i henholdsvis 25- og 10 år. Disse to er per dags dato ledere av virksomheten. Runar har for øvrig bred erfaring fra majoriteten av bilmerker. Nevneverdig er det i tillegg at Kjetil tidligere jobbet for Mercedes forhandleren Nils Wathne Auto AS.

Vi holder til sentralt i Kopervik, butikkfasaden er iøynefallende fra fylkesvei 47, like før Eidekrysset. Ta gjerne turen innom for EU-kontroll av kjøretøy, oljeskift, reparasjoner, feilsøking, påfyll av væske, etc. Du som kunde garanteres eksepsjonell kundeservice.

Forespørsel om reparasjon

arrow_upward